Van harte welkom op mijn website. Ik hoop dat u een zo compleet mogelijk beeld krijgt van mijn optredens als zanger/gitarist.

Al weer 30 jaar sta ik op de planken als muzikant. Meestal maak ik er een feest van. Dat doe ik samen met mijn makkers van allround duo ‘2 For the Show’ en Rock ‘n Roll band ‘The Boogie Dogs’.

Ik heb daarnaast een geheel andere kant. Mijn muzikale passie is het zingen van mooie - meezing- ‘feelgood’ liedjes, waarbij ik wat minder op de voorgrond treed dan ik bij mijn feestbands doe. Gewapend met mijn akoestische gitaar en  eerlijke, warme, ietwat rauwe stem, verzorg ik op een gemoedelijke, ongedwongen wijze aangename en vooral gezellige muziek - pop, rock, oldies en (specialiteit) Ierse folk. Kaal en puur.


Ik kan putten uit een divers repertoire van 280 bekende nummers. Meestal kies ik mijn liedjes ‘uit de losse pols’; dan ga ik mee in de stroom van de avond. Desgewenst kan ik vooraf, in overleg met U een mooi en sfeervol repertoire samenstellen.

Ik zing, omdat het leuk is om te zingen, voor de sfeer, voor het samen zijn en ik vind het helemaal fijn als U meezingt. Mijn standaard repertoire heeft een hoog ‘kampvuurgehalte’ - zeer uitnodigend om mee te zingen. Als uw gasten later op de avond willen dansen, leg ik mijn gitaar opzij en ga ik plaatjes draaien als DJ. Ik heb een vrolijke selectie Rock ‘n Roll en 80‘s/90‘s-tot-nu dansmuziek mee.


Dus waarom boekt u mij?

Als u een goed liedje, muziek, een goede zanger, goed gitaarspel en sfeer waardeert.


Nieuw en deels in ontwikkeling: thema-sets

  1. *Iers

  2. *Country

  3. *Rock n Roll met contrabas

  4. *Nostalgisch Nederlandstalig met rust en liefde


Als u een knal/dansfeest wilt: overweeg onderstaande link.

Informatie:

ron@ronbenning.nl


Boekingen:

Bel of mail