Informatie:

ron@ronbenning.nl


Boekingen:

Bel of mail

Ik hoop dat u enthousiast ben geraakt door de beelden en informatie op mijn site. U kunt mij altijd (uiteraard vrijblijvend) emailen voor verdere vragen. Voor zakelijke vragen zal ik u doorverwijzen naar mijn boekingsburo’s. Ik verzorg zelf geen boekingen.


Ik werk samen met drie goede en betrouwbare artiestenbureaus: Choice Promotions, troubadourvooru.nl/artiestvooru.nl en Sylvia Sierhuis Entertainment. Ik verzoek u vriendelijk voor boekingen contact te houden met het bureau dat u heeft doorverwezen naar deze site. Er is weinig verschil in prijs.


Prijs op aanvraag. Avondvullend is: 3 sets van 45 of 4 sets van 35 minuten, in een tijdsbestek van 4-5 uur. Ik reken reiskosten buiten de kop van Noord-Holland.

Kleine lettertjes:

Ik verzorg mooie en gezellige (achtergrond)muziek met akoestische gitaar en zang, vergezeld met een rustige presentatie.


Voor feest: verzoekjesband.nl en boogiedogs.nl.


Ik wil graag een werkplek van ongeveer 2 bij 3 meter met voldoende (sfeer) licht.

Ik kan op bijna ieder gewenste plek staan (één geaard stopcontact 220V, vrije groep), buiten ... mits de plek droog en comfortabel is i.v.m. weersomstandigheden.

Ik kan mijn installatie helaas niet per trap naar boven krijgen, dus een lift (of genoeg - nuchtere - hulp voor én na het optreden) is noodzakelijk als ik op een hogere verdieping ga spelen, of als mijn standplaats moeilijk te bereiken is.


Ik heb een bescheiden - nostalgisch ogende - geluidsversterking mee, geschikt voor de huiskamer of het terras. Of deze vintage Fender columns.

In overleg kan ik een veel grotere vintage p.a. (tot 6 stuks + basebin) meenemen (250 personen). Dat is goed voor een grotere geluidsdruk (voller, niet persé harder), maar ook voor als er meerdere ruimtes te bedienen zijn. Ik kan voor een bescheiden meerprijs show-licht inhuren. Overleg ruim van tevoren is belangrijk. 


Eigen geluidsopnames voor pauze-muziek of stukjes/revues alleen op USB stick. Geen CD’s of andere geluidsdragers.

Ik heb een extra microfoon mee voor een toespraak of een revue.


Het geluidsniveau is aangepast aan uw wensen en altijd aangenaam voor iedereen.


Ik verzorg pauze-muziek in de sfeer van mijn eigen optreden. Als uw gasten later op de avond willen dansen, leg ik desgewenst mijn gitaar opzij en ga ik plaatjes draaien. Ik heb een vrolijke selectie Rock ‘n Roll en 80‘s/90‘s-nu dansmuziek mee.


Ik streef er naar om anderhalf uur van tevoren aanwezig te zijn.


Alleen op zeer speciaal verzoek doe ik mijn eigen liedjes.


Kamer van Koophandel: nr. 37149702

BTW nummer: NL1853.14.867.B.01


www.choicepromotions.nl

www.artiestvooru.nl

www.sylviasierhuis.nl

www.fortheshow.nl

www.verzoekjesband.nl

www.boogiedogs.nl

www.bestgezelligpartycatering.nl